Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Profesorii suceveni au de primit dobânzi de 33,3 milioane lei la salariile plătite prin decizii judecătoreşti

profesor-cu-catalog-300x167Cadrele didactice sucevene au de primit dobânzi de 33,3 milioane de lei, stabilite prin instanţă, la drepturile salariale din perioada 2008-2011, pe care le-au câştigat prin decizii judecătoreşti.

like-facebook„Am înaintat o solicitare M.F.P. pentru o întâlnire a unei delegaţii a F.S.L.I. cu conducerea M.F.P. pentru a discuta cuprinderea acestor sume în buget. Această întâlnire nu poate avea loc mai târziu de ziua de luni, 21 noiembrie 2016”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței Sindicatelor din Învățământ Suceava.

Sindicaliștii suceveni vor participa, joi, 22 noiembrie, între orele 12.00- 14.00, la pichetarea Ministerului Finanţelor Publice, dacă până atunci nu se găseşte o soluţie pentru plata acestor dobânzi obţinute prin instanţă.

Potrivit liderului de sindicat Giani Leonte, sindicaliştii au fost informaţi că Ministerul Educaţiei a centralizat sumele transmise de inspectoratele şcolare judeţene şi le-a înaintat către Ministerul Finanţelor Publice.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*