Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Elevii de la Școala „Dimitrie Păcurariu” Șcheia au donat fructe și legume copiilor de la Casa de Tip Familiar Șcheia

scoala-scheia-fructe-donate-suceava-1În săptămâna 14- 18 noiembrie 2016, s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Șcheia – structura Sf. Ilie, „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” – activitate de voluntariat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.
like-facebook
Activitatea de colectare a legumelor și fructelor a fost realizată de cadre didactice, elevi și părinți de la Școala Gimnazială Sf. Ilie și s-a finalizat prin donarea produselor copiilor instituționalizați de la Casa de Tip Familial Șcheia.

Acțiunea este considerată a fi continuarea activităților de voluntariat a elevilor și cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Șcheia – cu structurile aferente.

Coordonatorul SNAC al Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Păcurariu” Șcheia – Prof. Rodica Ungureanu, le-a mulțumit părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Sf. Ilie pentru implicare și generozitate.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*