Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Candidații PNL la parlamentare, lansați cu fast

pnl-lansare-candidati-1Organizația județeană a PNL a lansat vineri, începând cu ora 17.00, la Sala Mare a Casei de Cultură din Suceava candidații la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din decembrie 2016.În prezența celor peste 1000 de liberali prezenți în sală, candidații pe locuri eligibile și-au ținut discursurile electorale. De la nivel central a participat președintele Partidului Național Liberal,Alina Gorghiu alături de șeful campaniei electorale la alegerile parlamentare,Gheorghe Falcă.

like-facebookTrebuie să amintim că lista este deschisă la Senat de Daniel Cadariu urmat pe locul II de senatorul Steliana Miron. La Camera Deputaților, lista este deschisă de deputatul Ioan Bălan, urmat de primarul din Iacobeni, Angelica Fodor, patronul unei televiziuni, Bogdan Gheorghiu și omul de afaceri Dumitru Mihalescu. Pe scenă s-a mai aflat deputatul PNL, Dumitru Pardău și omul care conduce liberalii la nivel de județ, Gheorghe Flutur.

El a declarat că pentru ca județul să aibă de câștigat trebuie ca la nivel central să fie Guvern liberal și că dacă la locale liberalii au câștigat la Suceava inclusiv, prin câștigarea președinției Consiliului Județean, atunci ar trebuie să fie uniți pentru a câștiga și la parlamentare.

Flutur a spus că liberalii au câștigat dar a fost foarte multă muncă și că județul a pierdut chiar și cu o putere pesedistă la nivel central deși în mandatul trecut la nivel de județ s-au aflat social-democrații.

Am făcut încălzirea la locale la Suceava și pe aceeași scenă a Casei de Cultura am spus că PNL va câștiga dar trebuie să fie fie uniți. Și am câștigat datorită dvr. Mulți m-au întrebat care a fost secretul domnule Flutur? Secretul este munca uriașă. Când maratoanele mele de 7-8 -10 localități,mulți ani de zile și nu numai ale mele ci și a echipei noastre, când ați avut inundații, probleme, bucurii ne-am amestecat cu dvr. și atunci s-au întors înapoi voturile. Răsplata pentru ce am făcut pentru acest județ. De aceea ne-am angajat la niște lucruri uriașe. Și nu le pot face singur sau primarul Ion Lungu. Avem nevoie de Parlament. Acesta trebuie să fie mesajul nostru și am dvr…. Ne-ați dat președinte de CJ în vară, dați-ne Guvernul PNL ca să facă ceva pentru acest județ. Uitați-vă ce s-a întâmplat în 2012. Am plătit politic. Chiar dacă am avut investiții peste un miliard de lei.Nu a mai contat. PNL a plătit atunci,am plătit paușal și eu și el.Au trecut 4 ani,s-a văzut că nu s-a întâmplat nimic.Suceava a fost pedepsită. .Cu conducere liberală s-ar gândi vreun premier din acest anonim pesedit să conducă ce ar avea de câștigat județul Suceava?Nimic.Au pedepsit Bucovina și cu pesediști la putere aici, local”, a spus Flutur.

Președintele liberalilor suceveni a amintit și despre proiectele prioritare ale județului,ultimul fiind cel care vizează modernizarea drumului Suceava-Iași. Un alt proiect pe care Flutur îl susține este cel care va face legătura dintre București-Suceava-Cernăuți.

„Ieri, am depus un proiect drumul Iași-Suceava și a fost primul și singurul proiect și asta înseamnă axă de dezvoltare între Bucovina și Iași.Va trebui să ne luptăm pentru drumul expres pe patru benzi care vine de la București la Suceava spre Cernăuți să-l facem în mandatul nostru pentru că și noi vrem să mergem mai repede la copii noștri la București.Sunt canoane și mandate pentru colegii noștri care pleacă spre Parlament. Sunt camarad vechi al dvr. și am făcut performanță aici și trebuie să știe că așteptăm multe de la dumnealor și trebuie să știe și șefii de la București aceste lucruri și cu prietenie o spun”,a subliniat Flutur.

Liderul liberal a subliniat că va rămâne la conducerea administrației județene pentru a pune în aplicare proiecte care țin de dezvoltarea județului.

„Rămân acasă să facă treabă și îi trimit pe prietenii și colegii mei spre București să ne facă cinste județului și Bucovinei. trebuie să fim pragmatici și să ținem mai mult la județul nostru. Să ne batem pentru fonduri,să depășim anumite momente în care ne putem duela politic dar dacă e în interesul județului trebuie să cerem asta.PSD a transformat totul în ură și într-un fel de cântare a României.Cine e mai populist,cine se pune mai bine cu lumea.Chiar dacă a doua zi a scumpit benzina”,  a spus Flutur.
Liderul liberal i-a rugat pe cei prezenți ca odată întorși acasă să facă campanie electorală.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Kârâici says:

    Astia mananca kkt si in pauzele de publicitate! Atentie,ca daca numitul Baisanu ,un zero barat al liberalismului sucevean, nu ar fi depasit chiar si recordul personal de indolenta la alegerile locale, ar fi scos acel minim de 5%,pragul electoral,fata de care s-a aflat la o,1 % distanta…Practic,in mediul rural nimeni nu a stiut ca rexista un ALDE si la Suceava,astfel ca au scos doar 4,9%… Deci, care ar fi fost balanta puterii ,la Suceava,daca cele 5 procente foarte posibile s-ar fi adaugat la cele ale PSD si s-ar fi scazut de la PDL deghizat in PNL?
    Intrebarea este retorica,raspunsul se va afla pe 11 decembrie…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*