Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare au fost finalizate la Suceava

stampila-votare alegeriInstituția Prefectului Suceava a anunțat că joi a fost finalizată tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare, atât pentru Senat (un total de 650.070 bucăţi), cât și pentru Camera Deputaţilor (650.070 buletine de vot). Acestea au fost tipărite de Tipo Lidana. Tipografia Lidana a avut cel mai scăzut preț din ofertă, la licitație, respectiv 0,0108 lei fără TVA pe pagină tipărită A4.

În perioada 18-24 noiembrie 2016, urmează realizarea tipizatelor listelor electorale suplimentare şi a extraselor de pe lista electorală permanentă şi suplimentară; confecționarea ştampilelor de control ale birourilor electorale ale secţiilor de votare; întocmirea graficului de distribuire a buletinelor de vot.
like-facebook
„De asemenea, în perioada următoare vom primi de la Ministerul Afacerilor Interne ștampilele cu mențiunea „votat” și timbrele autocolante. Judeţul Suceava este în grafic cu toate acţiunile prevăzute în programul calendaristic al alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016”, precizează prefectul Constantin Harasim.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*