Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Șeful Serviciului de Ambulanță Suceava: Unii ne cheamă direct la cârciumă să-i tratăm

betiv in strada 3Cel puțin trei dintre sucevenii care sună la 112 într-un interval de 12 ore  cer ajutor ca să scape de durerile de cap după ce au băut peste măsură. Mai mult decât atât, potrivit șefului Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, unii cheamă ambulanța ca medicii să-i consulte chiar în cârciuma în care au băut.

like-facebook„Sunt foarte mulţi cei care, după ce consumă alcool, apelează la serviciile noastre. Vorbesc foarte urât. Când prind cazuri de genul acesta le spun că nu este corect că sune la un serviciu de care trebuie să beneficieze bolnavii şi nu beţivii. Când ai băut ţi-ai asumat un risc că te doare capul a doua zi, că eşti mahmur. Nu vă mai spun că unii ne cheamă direct la cârciumă ca să-i tratăm. Cer să le facem câte o injecţie ca să îi scăpăm de durerile de cap”, a declarat, pentru ziarulevenimentul, Alexandru Lăzăreanu.

Potrivit șefului SJU, aceștia nu reprezintă urgențe medicale. Doar dacă sunt în comă alcoolică, bețivii beneficiază de tratament cu perfuzii și vitamine.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*