Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Imagini șocante! Bărbat bătut cu bestialitate de doi ciobani chiar sub ochii celor șase copii ai săi

barbat-batut-bataieUn caz extrem de grav s-a înregistrat într-o localitate din județul Suceava. Un bărbat de 31 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi ciobani, chiar sub ochii soției și a celor șase copii ai acestuia. Totul s-a petrecut duminică, 13 noiembrie, la Bunești.

Petrică Jidiuc se întorcea cu soția sa și cei șase copii, cu o mașină, de la Suceava, în localitatea Bunești, unde locuiesc. Pe drum a fost sunat de un vecin care i-a spus că doi ciobani pasc oile pe terenul său. Bărbatul a mers spre casă și a observat că într-adevăr animalele erau pe terenul său. Omul a coborât din mașină și le-a cerut socoteală celor doi ciobani. Aceștia au tăbărât pe el și au început să îl bată cu pumnii și picioarele și o bâtă pe care o folosea unul dintre ei la oi.

barbat-batut-de-ciobani-1Oile mâncau efectiv din știuleții de porumb de pe gardul meu. Atât Costică Dolceanu, cât și Alin Munteanu au început să mă înjure și au sărit efectiv la mine la bătaie. Costică Dolceanu m-a lovit cu o bâtă pe care o avea asupra lui. Avea o lungime de 1,5 metri. După ce am căzut la pământ au tăbărât peste mine lovindu-mă cu picioarele și cu bâta peste cap și corp. Soția a ieșit cu copilul în brațe din mașină. Și ceilalți cinci copii au coborât din mașină în momentul când am primit un par în față și am căzut la pământ pentru că fata de cinci ani le-a zis: L-au omorât pe tata!”, ne-a declarat Petrică Jidiuc.like-facebook

Bărbatul susține că cei doi au încetat să îl mai lovească abia după ce soția și copiii au strigat la ei să se oprească și au plecat de la locul respectiv. Petrică Jidiuc a ajuns la spital, fiind diagnosticat cu mai multe leziuni și fracturi. El a făcut plângere la Poliție, iar oamenii legii au început verificările în acest caz.

Petrică Jidiuc și familia sa au locuit în Italia și s-au reîntors la Bunești de puțin timp. El susține că niciodată nu a mai avut vreun conflict cu cei doi bărbați.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*