Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Șoferul beat criță, care a accidentat mortal un tânăr de 18 ani, pus sub control judiciar

politie accident de orice fel (6)Șoferul beat criță, din Sadova, care a accidentat mortal un tânăr de 18 ani din Câmpulung Moldovenesc, a fost pus sub control judiciar.

Gheorghe Ovidiu Chimec a fost reținut luni, iar marți a fost prezentat în fața magistraților care au decis punerea sa sub control judiciar, fiind cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

like-facebookLa data de 12 noiembrie 2016, bărbatul a condus autoturismul marca Daewoo Matiz, pe DC din localitatea Sadova, judeţul Suceava, din direcţia Holohoşca spre centrul comunei Sadova, având în sânge o alcoolemie de 1,10 g/l alcool pur în sânge şi când a ajuns în dreptul unei case a intrat în coliziune cu o turmă de bovine care se deplasa din sens opus şi l-a accidentat mortal pe L.D.R. din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care însoţea turma de animale.

„Punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă procesuală specifică a urmăririi penale, aceasta neînlăturând nicidecum prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul”, susține procurorul Adrian Constantin Zaharia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*