Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Demersuri la Ministerul Finanțelor pentru ca primăriile blocate de proiectul Utilități și Mediu să primească bani la rectificarea bugetară

flutur3-1Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a solicitat bani de la Ministerul de Finanţe pentru primăriile sucevene care sunt blocate din cauza proiectului Utilități și Mediu. Șeful județului a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că a purtat discuții, luni, la București cu ministrul de Finanţe, Anca Dragu, și a primit asigurări că rectificarea bugetară va fi pozitivă.

like-facebook„Am solicitat fonduri pentru primăriile care sunt blocate din cauza proiectului Utilități și Mediu  pentru că au rate și dobânzi de plătit și ANAF-ul procedează la blocarea conturilor atunci când nu-și plătesc. Am solicitat ca să se aloce sume de bani pentru unitățile administrative din județul Suceava care nu  au avut posibilitatea să-și achite ratele și dobânzile în acest an, pe proiectul Utilități și Mediu. Sperăm să primească ceva bani zilele viitoare”, a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, el a solicitat fonduri și pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru cheltuielile de funcționare pe lunile noiembrie și decembrie.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*