Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

A condus o mașină cu o alcoolemie de peste 2 la mie și a produs un accident

sofer-beatUn bărbat de 33 de ani din comuna Cornu Luncii este cercetat după ce a condus un autoturism cu o alcoolemie de peste 2 la mie și a produs un accident de circulație.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au anunţat punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Marius N. pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. El a fost pus sub control judiciar începând cu data de 9 noiembrie.

like-facebookPotrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pe 29 octombrie, în jurul orei 21.00, el a condus un autoturism pe DN 2E, în afara localităţii Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, a intrat în depăşirea unui BMW condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Iaşi, iar în momentul în care a vrut să revină pe banda de mers a lovit vehiculul cu partea laterală dreapta spate.

Marius N. a fost verificat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 1,03 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat și 2,05 g/l alcool în sânge.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*