Sâmbătă 01 Iunie 2024, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

Vezi unde ar urma să fie amenajate parcările subterane în Suceava!

lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu,  a declarat că printre obiectivele pe care va pune accent anul viitor se numără și parcările supraterane. El a precizat că intenționează să amenajeze parcări subterane dat fiind faptul că există un deficit mare al parcărilor în Suceava.

Studiul de prefezabilitatea fost întocmit,  dar în acest an, obiectivul nu a putut fi pus în aplicare din cauza unor contestații ale unor investiții.

like-facebook„Nu am abandonat proiectul parcărilor supraterane, locațiile au fost deja stabilite. Nu ascund faptul că am avut discuții pentru diverse tipuri de parcări, electrice sau cu cric , însă nu cred că aceasta este soluția. Pentru noi s-ar potrivi parcările clasice, deoarece, cu cât sunt mai complicate, acestea sunt cu atât mai greu de gestionat”, a subliniat Lungu.

O parcare supraterană ar costa până la 2 milioane de euro, finanțarea urmând a fi atrasă prin perfectarea de parteneriate publice private. Potrivit primarului, au fost identificare 10 suprafețe de teren pe care ar putea fi construit noile parcări, dintre care 5 în zona centrală a Sucevei, 3 în cartierul „George Enescu” și câte una în apropierea Primăriei și cartierul Zamca.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*