Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

FOTO! Sucevean depistat în trafic cu țigări de contrabandă în mașină

tigari-in-dacieO acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate și la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei a avut loc miercuri.

Astfel, în jurul orei 17.00, a fost identificat în trafic, pe comunicaţia Izvoarele Sucevei – Ghicea, un autoturism marca Dacia, despre care se deţineau date că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.
like-facebook
Drept urmare, polițiștii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de Radu V, în vârstă de 54 ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, oamenii legii au descoperit pe bancheta din spate două colete cu ţigări ce conțineau cantitatea de 1950 pachete de țigări, marca Asima, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de aproximativ 21.450 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanei în cauză polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Izvoarele Sucevei, până la finalizarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*