Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! A încercat să treacă de polițiști cu țigări de contrabandă ascunse într-o canistră

tigari-in-canistra-1Joi dimineață, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Vasyl V., în vârstă de 57 de ani, călătorind cu un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

like-facebookAstfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-o canistră din plastic şi sub scaunul dreapta faţă al autoturismului, cantitatea de 525 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

tigari-in-canistra-2Ţigările în valoare de 656 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Față de cetățeanul ucrainean polițiștii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani începând cu data de 10.11.2016.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*