Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Tânără de 21 de ani agresată de un individ într-un bar. Polițiștii l-au găsit beat la volan, fără permis

urmarire-politieO tânără de 21 de ani din comuna Valea Moldovei a sunat la 112, miercuri, după ce a fost agresată de un tânăr de 25 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla într-un bar din localitate, pe fondul unor neînţelegeri și a faptului că, agresorul se afla în stare avansată de ebrietate, victima a fost lovită de acesta.

like-facebookPe timpul cercetărilor, polițiștii au identificat în trafic și oprit pentru control, autoturismul condus de agresor, care a declarat faptul că, nu are asupra lui, actele de identitate.

Întrucât emana halenă, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, a fost condus la spital, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice pentru determinarea alcoolemiei, declarând faptul că a consumat circa 300 ml alcool, în intervalul orar 21.00-22.00.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” şi ”refuzul de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*