Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Mihai Ardeleanu, despre acreditarea Spitalului Județean: De acum câțiva ani pretențiile au crescut, standardul s-a ridicat

spital-conferinta-1Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, doctorul  Mihai Ardeleanu, a declarat  că  unitatea spitalicească se află în prezent în procedura simulării acreditării, procedură care dura aproximativ un an.

like-facebook„La anul, în toamnă, vom avea acreditarea definitivă. Tot anul acesta și practic noi din toamnă suntem în proceduri de simulare care nu încetează practic niciodată și care vor fi din ce în ce mai acute în cursul anul viitor. În urmă cu 4-5 ani când a fost făcută acreditarea spitalului aveam 3 volume groase de proceduri pentru  fiecare manevră în spital. Acum la  aceste proceduri unele din ele se rescriu și deja au început să apară rescrise la volumul I. De acum câțiva ani  pretențiile au crescut, standardul s-a ridicat și însăși experiența de fiecare zi a arătat că unele din aceste proceduri trebuie rescrise. Este un proces continuu și nu va avea sfârșit nici la sfârșitul anului viitor când vom avea noua acreditare pentru că sigur după ceea lucrurile vor fi într-o dinamică continuă”, a spus Ardeleanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*