Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Bărbat reținut pentru ultraj după ce a lovit un polițist

retinuti arestatUn bărbat a fost reținut de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pentru ultraj.

Plai Ilie Sanducan, la data de 07 noiembrie 2016, în jurul orelor 13:10, în timp ce se afla pe raza satului Mironu, comuna Valea Moldovei, l-a lovit cu pumnul în zona umărului pe ag. şef. adj. de poliţie D.N.G., din cadrul Postului de poliţie Valea Moldovei care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

like-facebookPolițistul are nevoie de un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor din fişa preliminară eliberată în urma examinării medico-legale, pentru vindecare.

Miercuri, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au înaintat Judecătoriei Gura Humorului un referat cu propunerea de luare a măsurii arestării preventivea acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

„În continuare se desfăşoară activităţi de cercetare penală faţă de inculpatul Plai Ilie Sanducan, urmând ca la finalizarea acestora, cauza să fie soluţionată procedural. Inculpatul Plai Ilie Sanducan, se bucură de prezumţia de nevinovăţie până la soluţionarea cauzei, printr-o hotărâre penală definitivă”, a precizat prim procurorul Viorica Ivanovici.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*