Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

32 de locuri de afișaj în municipiul Suceava, pentru campania electorală

ion-lungu-suceava-2Primăria municipiului Suceava a definitivat locurile pentru afișaj în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, au fost amenajate 32 de locuri de afișaj și face un apel la partide să le respecte pentru că altfel Poliția Locală va împărți sancțiuni.

like-facebookAm dat deja dispoziție de primar în acest sens. Fac un apel la partidele politice și vreau să vă spun că chiar am avut succes la alegerile locale când s-au respectat locurile de afișaj, acum legea este și mai restrictivă. Nu se mai pot pune afișe pe spațiile private chiar dacă ai acordul proprietarului, deci afișele electorale se pun doar la locuri de afișaj. Ca atare, Primăria a pus 32 de locuri de afișaj în toate cartierele din municipiul Suceava. Pe un loc de afișaj, un partid politic poate pune maxim două afișe, deci este loc pentru toată lumea”, a spus Lungu.

Edilul susține că s-au făcut și unele modificări privind arondarea unor porțiuni de străzi pentru că se depășea numărul de 2000 de persoane pe secția de votare, ceea ce contravinea legii. Spre exemplu, o parte din strada Ana Ipătescu a fost redistribuită la Școala gimnazială nr.1 Suceava, o parte la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”. De asemenea, la Liceul „Mihai Eminescu” sunt străzile care au fost arondate la secția de pe strada Cernăuți care a fost desființată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*