Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vezi cine a provocat incendiul de la hala fostei fabrici MES!

incendiu-hala-dezafectata-suceava-4Polițiștii suceveni au deschis o anchetă după incendiul provocat, luni, la hala fostei fabrici MES din municipiul Suceava.  În hala fostei fabrici MES, aparținând în prezent S.C. Global Design SRL, a fost  găsit un tânăr de 19 ani din Ostra, Marian Ionuț L., fără adăpost,care le-a declarat polițiștilor că se afla împreună cu Florin Ionuț A., de 20 ani din Falticeni, și au făcut un foc din mai multe haine și cârpe, pentru a se încălzi.

Văzănd că focul a luat amploare, l-au stins cu un extinctor, dar ulterior a ieșit foarte mult fum. Marian L. a reușit să iasă din hală, dar Florin A. a rămas în interiorul halei și nu a mai putut ieși.

like-facebookLa fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava care a pătruns în interior și l-a găsit pe  întins pe jos, după care l-a transportat la echipajul SMURD pentru a-i acorda primul ajutor. El a fost transportat la Spitalul Sf Ioan cel Nou Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia.

„Cadrele ISU au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului- utilizarea intenționată a focului pentru generarea incendiului. Cercetările sunt continuate de lucrătorii B.I.C. sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută de art. 253 al. 1,4 din C.P.”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*