Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Peste 100 de membri ai Mișcării Populare Suceava, la lansarea candidaților pentru parlamentare, în București

pmp-1Peste 100 de membri ai organizației județene a Partidului Mișcarea Populară Suceava au participat duminică, la Sala Palatului din București, la lansarea candidaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Atmosfera a fost entuziastă, iar sala arhiplină.

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că partidul la nivel național are liste complete depuse atât pentru Senat cât și Camera Deputaților în fiecare județ.
like-facebook
„Suntem pregătiți pentru a intra în bătălia alegerilor parlamentare din luna decembrie și să ne atingem scopul propus la nivel de județ: 1 senator și doi deputați”, a spus Popovici.
pmp-2
Partidul Mișcarea Populară deschide lista la Senat este deschisă de fostul primar de Rădăuţi Aurel Olărean, urmat de Vancea Cristian, Balan Lenuta, Cobzariu Nicoleta, Munteanu Constantin şi Şalar Florin.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de liderul judeţean Popovici Corneliu, urmat de Andrei Sorin, viceprimarul Sucevei Andronache Marian, Dumitru Vasile Dan, Juravle Nistor Petru, Gâtlan Anca, Robu Sorin, Sidor Cristian Gheorghe, Pintilii Mircea Cristian, Pintilie Iulia, Irasoc Camelia, Jucan George şi Olari George.

Peste 6000 de delegați ai PMP din țară au fost prezenți în Capitală la lansarea candidaților pentru Senat și Camera Deputaților.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*