Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Renumitul naist Ovidiu Svart a demisionat din ALDE. Vezi motivul!

ovidiu-svartVicepreședintele organizației municipale a ALDE Suceava, naistul Ovidiu Svarț, care este și președintele Asociației Culturale ,”FRIEDRICH SCHWARTZ” a demisionat din partid. El a anunțat că renunță la politică pe motiv că nu poate accepta să fie „doar spectator la scenarii ieftine și slabe”.

Svarț, care a fermecat lumea cu naiul susținând sute de concerte în ațră dar și în USA, Cipru, Portugalia a vrut să se afirme în politică numai că, susține el, a rămas dezamăgit.

like-facebookDupă cum știți, am făcut un an și ceva de politica, deși suna aiurea. Am intrat în politică chiar sperând că se poate face ceva. Că putem schimba ceva. Rezultatul? Groaznic. Am cunoscut o lume de care nu avem nevoie. Suntem doar folosiți. Hai…cele bune să se adune. Timp de 53 ani am vrut să fiu util societății și am reușit. Nu pot accepta să fiu doar spectator la scenarii ieftine și slabe. Așa ca…am hotărât să nu mai fiu în politică. Asta nu înseamnă că mă operez de”limba ascuțită”. Începând cu data de astăzi, 30.10.2016, ma retrag definitiv din politica. Îmi cer iertare de la toți cei pe care i-am dezamăgit și pe care poate chiar i-am jignit în această perioadă. Mă rog prietenilor mei adevărați să mă primească înapoi în societatea civilă. Eu, Ovidiu Svart nu mai vreau să promit și să-mi mint semenii. Eu, Ovidiu Svart, rămân acolo unde îmi este locul până la capătul drumului dat de Dumnezeu. Voi face mai departe ceea ce știu eu mai bine…Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a spus Ovidiu Svarț.

El s-a înscris inițial la PMP alături de Ovidiu Milici, însă în luna martie 2016 cei doi s-au înscris în ALDE.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*