Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Dosarele de la Curtea de Apel Suceava vor putea fi vizualizate online

palatul de justitieÎncepând cu data de 1 noiembrie 2016, la nivelul Curţii de Apel Suceava se vor implementa şi utiliza serviciile electronice Info dosar şi Fişă dosar.

Prin accesarea paginii de internet www.curteadeapelsuceava.ro, la secţiunea Info dosar, prin autentificarea cu o parolă de acces, pusă exclusiv la dispoziţia părţilor din dosar, acestea vor putea vizualiza în integralitatea lor documentele emise de instanţă şi editate în aplicaţia ECRIS şi documentele depuse la dosar sau emise de instanţă.

like-facebookÎn același context, la secţiunea Fişă dosar, părțile vor putea obţine informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă.
Serviciile Info dosar şi Fişă dosar vor fi evaluate la un interval de trei luni de la emiterea prezentei şi, în funcţie de posibilităţile instanţelor din raza de activitate a Curţii de Apel Suceava, se vor implementa şi utiliza şi în cadrul acestora.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*