Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

FOTO Inedit! Un elev din Câmpulung Moldovenesc a construit o bicicletă cu totul neobișnuită

stefan-mandrilaUn elev de 17 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a contruit o bicicletă cu totul neobișnuită. Ștefan Ionuț Mîndrilă este elev la Liceul Tehnologic Nr.1 Câmpulung Moldovenesc și este pasionat de „meșteritul” bicicletelor de mic.

Vara trecută, i-a venit ideea de a face o bicicletă mult mai utilă și s-a pus pe treabă. O săptămâna a lucrat la ea zilnic, dar este mulțumit de rezultat.

like-facebookIdeea mi-a venit când am văzut un tractor și sunt pasionat de biciclete.. am făcut-o ca să pot transporta diverse lucruri cu greutatea până în 100 kg. La piață încă nu am fost cu ea, dar o folosesc în gospodărie la diverse lucruri. A venit totul din imaginație pur si simplu..nici nu mă gândeam că o să reușesc să o fac să meargă, am încercat și am reușit”, ne-a spus Ștefan.

bicicleta-1Tot cu bicicleta neobișnuită, Ștefan a ajutat la Rarău Radical Race.

„Îmi place să fac modificări la ele și la mașini.. încă nu am participat la competiții. Am participat cu această bicicletă la un voluntariat la concursul de alergare RarauRadicalRace și la Let’s do it pentru transport mâncare/apă”, a mai spus Ștefan.

Ștefan spune că părinții îi susțin ideile și îl încurajează și niciodată nu trece neobservat pe stradă când se plimbă cu…creația sa.  Toată lumea îl felicită pentru că și-a pus mintea la contribuția și a reușit să transforme banala bicicletă în ceva mult mai util.

 

bicicleta-2


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*