Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Vezi ce firmă a câștigat licitația pentru executarea rețelei de alimentare cu energie electrică în cartierul Europa!

lunguVeste bună pentru cei care locuiesc în cartierul Europa din municipiul reședință de județ. Edilul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că licitaţia pentru executarea reţelelor de alimentare cu energie electrică şi iluminat public în cartierul pentru tineri „Europa” a fost câştigată de Electroconstrucţia Elco Iaşi.

like-facebookÎn competiţie au fost un număr de 8 firme, însă firma ieşeană a oferat cu cea mai mică ofertă de puţin peste 1 milion de lei. Dat fiind faptul că nu au fost contestații, iar perioada de depunere a acestora a trecut, se va trece la semnarea contractuluiși se pot executa lucrărilor.

Nu a fost contestată licitaţia, ca atare am semnat contractul, iar drept urmare pot fi demarate lucrările pentru racorduri de alimentare cu energie electrică şi iluminat public. Tinerii care şi-au făcut case acolo sau cei care construiesc au nevoie de energie electrică, pentru că aceasta le rezolvă multe probleme”, a afirmat Lungu.

Indicatorii tehnico-economici au investiţiei au fost aprobaţi, în Consiliul Local, la peste 383.000 de euro, fără TVA, la această dată în curs aflându-se şi atribuirea lucrărilor pentru executarea drumurilor şi parcărilor.

„Iată că lucrările pentru energie electrică şi străzi sunt licitate, execuţia putând demara în acest an. De asemenea, după cum se ştie, în zonă sunt aduse, alimentarea cu apă şi canalizarea. Astfel, vrem să creăm condiţii pentru ca sucevenii care construiesc acolo să se mute efectiv în cartier”, a spus primarul Sucevei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*