Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Corneliu Popovici: Vremea frigiderelor, a televizoarelor, a buteliilor promise în campanie electorală a trecut

corneliu-popovici-cu-andronache-si-olareanPreședintele organizației județene a Partidului Mișcării Populare (PMP) Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, miercuri, după depunerea listelor candidaților pentru Parlament la BEJ, că în întocmirea celor două liste atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților s-a avut în vedere ca să fie cuprinse toate zonele din județ.

like-facebookLiderul PMP Suceava a sugerat electoratului să fie atent când votează și să facă o analiză atentă asupra activității parlamentarilor respectiv a celor 19 pe care îi are județul Suceava în acest mandat și la activitatea lor care lasă de dorit.

Am avut în vedere ca aceste liste să cuprindă toate zonele județului. Sperăm și ne dorim un scor pe care l-am făcut public în ieșirile noastre în public și credem în acest rezultat. Din alt punct de vedere, noi spunem că activitatea unui parlamentar se reflectă și prin condițiile de viață pe care cel l-au ales, zona din care provine o au. Nu putem spune din păcate și pentru Suceava acest lucru. Aș putea spune că mandatul 2012-2016 din punct de vedere a activității parlamentarilor noștri și nu au fost puțini, au fost un număr de 19 parlamentari și lasă de dorit. Nu o spunem noi- Partidul Mișcarea Populară ci aș putea să iau din declarațiile unor lideri politici care conduc județul Suceava și care recunosc astăzi, în 2016 că județul Suceava face parte din acea zonă a județelor din România slab dezvoltate. Eu cred că ar fi cazul ca alegătorii județului Suceava să pună accent pe această analiză iar parlamentarii care vor reprezenta în mandatul următor Suceava să își facă pe deplin datoria. Vremea frigiderelor, a televizoarelor, a buteliilor promise în campanie electorală vor fi date gratuit dacă vor ieși parlamentari a trecut. Trebuie făcută o analiză la rece, a situației în care ne aflăm astăzi, ca județ și să fim foarte atenți la categoria de oameni pe care partidele o propun astăzi, spre a reprezenta județul Suceava în mandatul următor. Sunt încrezător în Suceava, în suceveni și în colegii mei de echipă în ceea ce privește alegerile din decembrie și a mandatului următor”, a spus Popovici.

El a afirmat că își dorește o campanie electorală în care competitorii să iasă public și să dezbată idei, programe și nu părți negative.

Primarul suspendat al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, candidat pe locul I la Senat din partea PMP și-a început declarația cu un „Doamne ajută și să avem un rezultat foarte bun pe 11 decembrie. Sunt sigur că sucevenii vor vota Partidul Mișcarea Populară întrucât au nevoie de această echipă. Avem oameni noi, tineri dornici de a ajunge în Parlament și cu ajutorul sucevenilor vom fac o <figură> frumoasă pe 11 decembrie și vă aștept și pe dvr. să fiți alături de noi într-o competiție corectă, echitabilă cu celelalte partide”,  a spus Olărean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*