Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ioan Stan: Suntem reprezentanții PSD și suntem chemați întotdeauna în vremuri de răstriște să îndreptăm ce au stricat alții

psd-candidati-pentru-parlament-5Președintele organizației județene a PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, candidat pe locul I la Senat la scrutinul electoral pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016, a declarat, după depunerea listelor la Biroul Electoral Județean Suceava, că  este chemat să îndrepte ce au stricat alții, precizând că nu va anunța încă targetul pe care și l-au propus la alegerile de la sfârșitul acestui an.

Avem o listă cu adevărați profesioniști, care au dat destule examene în viață. Avem ingineri profesori, economiști, medici, juriști. Ceea ce ne certifică pe noi este că suntem reprezentanții PSD și suntem chemați întotdeauna în vremuri de răstriște să îndreptăm ce au stricat alții. Poporul știe. Astăzi nu voi declara ce target ne-am propus. Am văzut ieri, că deja alegerile s-au terminat, noi vom merge direct la cetățeni. Știu cine suntem, știm ce vrem și vrem ceea ce trebuie să facem pentru ei să fie cât mai bine”, a spus Stan.
like-facebook
La rândul său, deputatul PSD, Eugen Bejinariu a declarat că s-a înscris pentru un nou mandat cu gândul de a câștiga alegerile.
Trebuie amintit că Eugen Bejinariu deschide lista la Camera Deputaților, parlamentarul aflându-se la al treilea mandat din partea Partidului Social Democrat.

„Așa cum a spus și domnul Dragnea, avem un program de guvernare extrem de îndrăzneț și sunt convins că românii îl vor vedea ,îl vor citi,îl vor studia și vor da votul în consecință. Ne pronunem ca PSD să câștige alegerile și să formeze guvernarea”,  a spus Bejinariu.

Candidații PSD pe listele PSD au fost însoțiți de un număr impresionat de susținători, nelipsind primarii PSD din zonele unde social democrații sunt pe placul electoratului. Singurul candidat absent a fost senatorul Ovidiu Donțu care este plecat la Geneva.

La rândul său, directorul Colegiului  de Informatică Suceava, Virginel Iordache, candidat pe locul II la Senat, a declarat că  va  semna, ca si ceilalti colegi candidați din PSD, un contract social cu cetaţenii, contract care se va baza pe două componente: „ANGAJAMENTUL DE INTEGRITATE ŞI PROGRAMUL DE DEZVOLTARE A LOCALITĂŢII”, și voi candida pentru oamenii din judetul Suceava.

Îmi doresc ca, alături de primarii şi de cetăţenii acestui județ să contribui la schimbarea în bine  a acestor meleaguri binecuvântate de Dumnezeu. Am avut o guvernare performantă. Guvernul PSD a redat demnitatea tuturor celor cărora li s-au tăiat pensiile,salariile.  Ne-am respectat promisiunile. Iar sucevenii ştiu asta.  Pentru mine, ca şi candidat la funcția de senator, este foarte important să cunosc şi să rezolv problemele profesorilor, medicilor, muncitorilor, tinerilor, pensionarilor şi a altor categorii de cetăţeni care au nevoie de sprijin”, a spus Virginel Iordache.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*