Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Băișanu: Cer prefectului județului Suceava să nu mai facă greșelile pe care le-a făcut intenționat sau neintenționat la alegerile locale

candidaturi-alde-suceava-3Președintele organizației județene a ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat, după depunerea listelor cu candidații la alegerile parlamentare, la BEJ, că în opinia celor de la ALDE,  este nevoie de un partid în Parlamentul României care să facă echilibrul vieții politice românești. Potrivit lui Băișanu, ALDE este partidul care se pretează unei astfel de conjuncturi politice.

Este firesc ca voturile pe care le primim din județ să fie date și oamenilor pe care cetățenii îi vor regăsi din fiecare localitate în parte. Le doresc succes tuturor colegilor mei, sper să fie o campanie civilizată, corectă, cinstită, sper să nu fim furați la vot, pentru că știți, muncim, muncim, dar când e vorba ca niște șmecheri să îți ia niște 2-3 procente din pix lucrurile trebuie schimbate clar”, a spus Băișanu.

like-facebookTotodată, Băișanu i-a cerut prefectului județului Suceava, Constantin Harasim, să evite și la aceste alegeri greșelile care s-au făcut la scrutinul din vară, legate de buletinele de vot.

„Îi cer astăzi prefectului județului Suceava să nu mai facă greșelile pe care le-a făcut intenționat sau neintenționat la alegerile locale; acele hârtii de prostă calitate, ștampila dacă era pusă pe ALDE, dedesupt era PSD, foi lipite, ce puneai deasupra se vedea și dedesupt(.n.rep-stampila). E nevoie de hârtie de calitate și tuș de calitate etc. Dacă le vor face cu cap și cu respect față de cetățeni lucrurile vor fi în regulă”, a spus Băișanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*