Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

PNL Suceava a depus la BEJ lista cu candidații pentru Parlament

pnl-suceava-depune-candidaturile-pentru-parlament-2016-1Organizația județeană a Partidului Național Liberal a depus, marți la amiază, lista cu candidații pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Județean nr.35 Suceava.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, la alegerile parlamentare din acest an, PNL Suceava speră să obţină doi senatori şi cinci-şase deputaţi.

„Organizația județeană a PNL Suceava a analizat, a propus, a votat o listă care a fost aprobată integral de conducerea centrală a Partidului Național Liberal așa cum am trimis-o noi […] Este o listă cu oameni care au reprezentativitate în județul Suceava și echipa noastră este o echip pe care o trimitem la drum pentru următorii patru ani pentru județul Suceava și pentru suceveni. O echipă eficientă pentru județul Suceava, acesta vreau să fie mesajul cu care să plece la drum oamenii noștri. Noi mizăm pe șase locuri eligibile la Camera Deputaților și două locuri eligibile la Senat. Este un proiect ambițios, care este o prelungire a proiectului din primăvară, de la alegerile locale”, a spus Flutur.

Potrivit acestuia, PNL are o echipă cu oameni noi, dar și vechi, care au profesii diferite, iar cuvântul de ordine al acestora pentru drumul pe care îl vor parcurge va fi dezvoltare.

pnl-candidati-parlament

like-facebookCamera Deputaților:

1. Ioan Bălan
2. Angelica Fădor
3. Bogdan Ghiorghiu
4. Dumitru Mihalescul
5. Radu Surugiu
6. Ovidiu Doroftei
7. Gabriel Moroșan
8. Ciruță Vasile
9. Viorel Haiura
10. Liviu Andreescu
11. Alexandra Munteanu
12. Șalup Rusu Alexandru

Senat:

1. Dan Cadariu
2. Steliana Miron
3. Radu Pentiuc
4. Tudorel Titianu
5. Mugurel Bocancea
6. Cristi Crețu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*