Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Vezi ce firmă va executa lucrările la zona de agrement a Sucevei!

ion-lungu-suceava-2A fost desemnată firma care se va ocupa de lucrările la zona de agrement Tătărași. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că licitația a fost finalizată, iar câștigătoare a fost societatea Victor Construct din Botoșani.

Firma din Botoșani a făcut contestație după ce Civica a fost desemnată câștigătoare. Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a descalificat oferta Civica pe motiv că sunt probleme la partea tehnică.

Inițial a fost SC Civica Suceava cu suma de 4 milioane 173 231,7 lei, prețul cel mai mic, după care la evaluarea tehnică de la CNSC unde sunt mai mulți specialiști tehnici au găsit necorelări în oferta tehnică au decalificat Civica și au dat câștigător pe Victor Construct SRL pentru suma de 5milioane 185 463, 01 lei. A trecut perioada de contestare de 15 zile deci în această săptămână putem semna contractul cu firma din Botoșani și sper ca din primăvară să putem avea o zonă de agrement funcțională în municipiul Suceava” , a spus Lungu.

Edilul Sucevei a precizat că Victor Construct ar putea începe lucrările și în prezent, nu în primăvară.

like-facebookIon Lungu susține că urmează să fie semnat contractul, iar termentul de execuție a lucrărilor este de 12 luni. Valoarea investiției este de 7,7 milioane de lei.

La licitație au fost depuse, inițial, patru oferte: Civica Group Suceava,Victor Construct Botoșani, SUCT SA Suceava, Asocierea General Construct- Loial Impex Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*