Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Dan Ioan Cușnir, atac virulent la Gheorghe Flutur: instigă, minte și lansează petarde și fumigene

cusnir 2Președintele interimar al organizației municipale a PSD, Dan Ioan Cușnir, i-a atacat virulent pe liberalii suceveni, marți, în cadrul unei conferințe de presă. El a spus că atât Ion Lungu, cât și Gheorghe Flutur se cred Dumnezei.

Cușnir s-a arătat mulțumit de faptul că Ilie Lungu de la Salcea este cercetat de procurorii DNA, susținând că aceeași atitudine ca și edilul de la Salcea au și primarul Sucevei și președintele de Consiliu Județean.

like-facebook„Să sperăm că procurorii își vor face treaba până la capăt, deoarece Ilie Lungu crede că Salcea este a lui, Ion Lungu crede că Suceava este a lui, iar Gheorghe Flutur este convins că întreg județul Suceava este al lui. Pe noi nu ne surprinde nimic. Oamenii aceștia nu au limite, nu se pot schimba pentru că nu învață nimic din greșelile trecutului. Acești oameni nu au învățat nimic din dosarul PDL-istelor Monica Iacob Ridzi, Ioana Băsescu, care au cheltuit bani publici în interes electoral”, a declarat Cușnir.

El a mai precizat că Gheorghe Flutur ar putea fi cercetat oricând pentru instigare. Cușnir a amintit de ultima ședință de Consiliu Județean când ar fi „forțat o Hotărâre de CJ ilegală și imorală”.

„În cele trei ședințe pe care le-a condus până acum, în iulie, august și septembrie, Flutur a instigat în fiecare ședință pentru o hotărâre pe care eu personal o consider ilegală și imorală. A instigat pentru a fi cheltuiți din bani publici, 30.000 de euro pentru o paranghelie electorală PDL-istă, cică pentru a participa la un târg de bunuri de larg consum de la Bergamo, când de fapt a fost prezent la invitația prim-vicepreședintelui PNL Diaspora, Robert Răducescu. Din păcate, și consilierii PNL au căzut în plasa sa. Și dacă Flutur ar putea fi oricând cercetat pentru instigare, acei consilieri județeni care au votat acest proiect, conform Codului Penal, ar putea fi oricând cercetați pentru participare improprie.[…]Acesta este Gheorghe Flutur: instigă, minte și lansează petarde și fumigene”, a adăugat Cușnir.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROman says:

    Cred că pe timpul lui Flutur s-au desfăcut și se desfac mai mulți saci de ciment, decât în timpul lui Nechifor.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*