Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Casă cuprinsă de flăcări la Moldova Sulița

incendiu suceavaMilitarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldova Suliţa, au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o motopompă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit, duminică, la gospodăria lui P.M., din satul Benia, comuna Moldova Suliţa.

La sosirea echipajelor, ardeau locuinţa şi o anexă lipită de casă, construite din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la construcţiile învecinate.

like-facebookIncendiul a fost lichidat la ora 21:40 şi au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, anexa pe 26 de metri pătraţi, unelte agricole, scule de dulgherie, materiale textile, documente personale şi de proprietate. S-au degradat acoperişul din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 130 de metri pătraţi, precum şi aparatură electrocasnică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un adăpost de animale, alte anexe gospodăreşti şi locuinţele învecinate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*