Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS este în continuare membru PNL. Lungu: Nu putem să-l excludem din pix

mihai bogdan bicsyConsilierul local din Suceava, care s-a fotografiat simulând o execuţie ISIS, este în continuare membru PNL deși în vară liberalii susțineau că Mihai Bogdan Bicsi va fi dat afară din partid.

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că Mihai Bogdan Bicsi nu poate fi exclus din partid, din pix.

Am avut discuţii în organizaţia municipală, este o analiză la Comisia de etică a organizaţiei municipale, va fi trimisă mai departe la judeţ. Vor trebui respectate toate fazele procedurale, să vedem ce sancţiune i se va aplica domnului Bicsi. Nu putem să-l excludem din pix”, a spus Lungu, care a adăugat că în perioada în care a apărut scandalul cu fotografia, el se afla în concendiu și nu cunoaște declarațiile conducerii centrale a PNL.

like-facebookMihai Bogdan Bicsi a făcut din nou, însă, o postare pe pagina sa de socializare, care i-a șocat pe mulți dintre internauți și nu numai. Acesta sugera că în locul ursului care a fost împuşcat la Sibiu ar fi trebuit împuşcat Victor Ponta.

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava susține, însă, că Bicsi nu face aprecieri pe pagina sa de socializare în calitate de consilier local al PNL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*