Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul Sucevei: Sper ca din primăvară să avem nocturnă pe Areni

lunguPrimăria municipiului Suceava nu poate achiziţiona o nocturnă mobilă pentru că nu este timp suficient pentru a face licitația. Drept urmare, Clubul Foresta încearcă să închirieze, din fonduri proprii, o nocturnă mobilă pentru meciul cu Steaua Bucureşti din 27 octombrie.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că în acest moment se lucrează la proiectul realizării unei nocturne permanente pe stadionul Areni și speră ca la începutul anului viitor aceasta să fie montată.

like-facebook„Deja lucrăm la proiectul definitiv de nocturnă pe stadionul Areni. Avem primele planşe cu primii stâlpi pentru nocturnă şi unde ar trebui montaţi. Sunt în faza de studiu de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici, după care vom face licitaţia. Sper ca din primăvară să avem nocturnă pe Areni. Aşa cum se ştie, eu am propus să realizăm această nocturnă încă de la aprobarea bugetului, au fost alte păreri. Stiam cumva că aşa avea să se întâmple: vom ajunge să disputăm meciuri în nocturnă şi nu vom avea unde. Sperăm ca anul viitor să demarăm şi lucrări de consolidare a stadionului şi de montare efectivă a nocturnei”, a precizat Ion Lungu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROman says:

    La Bothoșiba.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*