Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Ion Lungu: Nu vor fi modificări la tariful de încălzire

lunguDe la începutul acestei săptămâni, toți sucevenii racordați la sistemul centralizat de încălzire beneficiază de căldură. Primarul Ion Lungu a ținut să precizeze, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că prețul la încălzire nu va fi modificat.

Înțeleg că mai sunt câteva lucruri punctuale, aici fac referire la blocuri care nu sunt racordate, în zona Obcini, în zona  Zamca, unde sunt niște probleme punctuale, la care intervin echipele de la Thermonet”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

like-facebookEdilul a precizat că marți a avut o ședință cu asociațiile de proprietari și „am dat dispoziție să furnizeze servicii de calitate către cei care sunt în sistemul centralizat și trebuie să facă acest lucru Thermonet, dacă vor să își păstreze clienții.[…]Prețul la încălzirea populației va rămâne același, nu vor fi modificări la tariful de încălzire”.

Chiar dacă cei de la  Bioenergy mai au de încasat peste 30 de miliarde de lei vechi pe certificatele verzi, lemnul de foc nu mai este biomasă, Lungu dă asigurări că sucevenii nu vor rămâne fără apă caldă și căldură.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*