Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Adomnicăi și Sinescu scoși de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare

nechifor si sinescu la olimpiadaDirectorul AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, și fostul prefect al județului Suceava, Florin Sinescu, nu sunt pe placul conducerii centrale a PSD, situație în care cei doi nu se mai regăsesc pe locuri eligibile la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Surse din interiorul PSD susțin că nici Cătălin Nechifor nu va mai deschide lista la Camera Deputaților, locul său fiind luat de deputatul Eugen Bejinariu, parlamentar cotat ca fiind mult mai bine cotat în rândurile social democraților decât Nechifor.

like-facebookAcesta din urma va ocupa poziția a II a pe listă în locul Mirelei Adomnicăi care nu se va mai afla pe primele cinci locuri catalogate ca eligibile pentru PSD. Totodată, pe locul III se va afla Alexandru Rădulescu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava și locul IV va fi ocupat de șeful Ocolului Silvic Stulpicani.

Lista la Senat nu va suferi schimbări la nivel central, primele două locuri fiind ocupate în ordine crescătoare de deputatul Ioan Stan, președinte interimar al PSD Suceava și Virginel Iordache, trezorier PSD și director la Liceul de Informatică din Suceava.

Candidații PSD la alegerile parlamentare vor fi stabiliți, oficial, astăzi, la Dumbrăveni. Vezi cine se află pe liste!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*