Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

O tânără de 28 de ani are interzis să mai intre în România pentru cinci ani. Ce ascundea într-un Mercedes pe care îl conducea

politia-frontieraO tânără de 28 de ani a vrut să treacă frontiera Siret cu un Mercedes Benz. Ganna I., de cetățenie ucraineană, s-a prezentat, miercuri, pe sensul de intrare în ţară,  conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucrineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului.

like-facebookAstfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în plafonul microbuzului, cantitatea de 693 pachete de ţigări, marca Ashima, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 845 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, microbuzul marca Mercedes Benz în valoare de 16.300 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.
Fată de persoana în cauză poliţiştii de frontieră au făcut demersuri pentru aplicarea măsurii interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 05.10.2016.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*