Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Băișanu, despre refuzul lui Gheorghe Flutur de a fi co-președinte PNL: Are vreo legătură acest refuz cu frica de a nu atrage privirile DNA-ului asupra trecutului domniei sale?

alexandru-baisanu-suceava-suceavanews-1Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, susține că actualul lider PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a dorit întotdeauna o poziție la nivel național și nu înțelege de ce a refuzat funcția de co-președinte al PNL, în locul lui Vasile Blaga. Băișanu dă de înțeles că lui Flutur i-ar fi frică că o dată cu această funcție ar fi mai aproape de vizorul DNA.

De ce, Dumnezeu, nu a preluat conducerea Partidului Național Liberal deși inculpatul Blaga i-a cerut-o. Este mare păcat că domnia sa nu a acceptat această funcție pentru că știu, îl cunosc pe Gheorghe Flutur, și știu că și-a dorit întotdeauna o dimensiune națională, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a avea dimensiune națională în politică. Iată că de data aceasta i se pune pe tavă președinția partidului și o refuză. Are vreo legătură acest refuz cu frica de a nu atrage privirile DNA-ului asupra trecutului domniei sale?”, a spus Băișanu.

like-facebookAlexandru Băișanu l-a criticat, de asemenea, pe președintele CJ Gheorghe Flutur pentru că trimite o delegație la Bergamo, pentru a-și face campanie electorală pe bani publici în străinătate.

„Diaspora, în realitate, înseamnă pentru Gheorghe Flutur, o masă de manevră”, a spus Băișanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*