Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Ion Lungu a reprezentat Suceava la conferința „Orașul meu în Europa noastră”

lungu-ionLa invitația comisarului european, Corina Crețu, primarul Ion Lungu a reprezentat Suceava la Conferința „Orașul meu în Europa noastră” care s-a desfășurat în zilele de 3 și 4 octombrie la București. Potrivit edilului municipiului reședință de județ, în cadrul discuțiilor, au fost dezbătute subiecte interesante legate de dezvoltare urbană durabilă, mobilitate urbană, regenerare şi revitalizare urbană.

Am avut intervenții care au vizat pregatirea proiectelor municipiului Suceava pentru noul exerciţiu financiar al U.E.2014-2020”, a spus Lungu.

like-facebookParticipanții au avut  prilejul să afle care sunt experiențele internaționale în gestionarea problemelor urbane, direct de la primari și viceprimari din Europa: Primarul Sofiei, Yordanka Fandakova, Viceprimarul orașului Bordeaux, Florence Forzy-Raffard, și Vice-primarul orașului Mannheim, Christian Specht. De asemenea, persoanele interesate au putut  participa la dezbaterea privind provocările actuale pentru dezvoltarea urbană durabilă și rolul fondurilor UE în acest domeniu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*