Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Primăria Câmpulung Moldovenesc, premiată la Gala premiilor de excelență Administrație.ro

neguraPrimăria municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost premiată la Gala premiilor de excelență în administrație Administratie.ro.

Premierea a avut loc joi, 29 septembrie 2016, în Poiana Brașov.

Am participat la Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro, care a avut loc în Poiana Brasov. Cu aceasta ocazie, mi-a fost înmânat Premiul de excelenţă acordat Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc pentru construirea pieței agroalimentare in parteneriat public-privat, la categoria -Cele mai importante proiecte de investiții în infrastructură”, a precizat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

negura2La eveniment au participat 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a fost efectuată de echipa redacțională a portalului Administratie.ro împreună cu o echipă de specialiști din Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Ordinul Arhitecților din România; Registrul Urbaniștilor din România; Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și Federația Industriei Hoteliere din România, dintr-un număr total de 148 de proiecte.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice a fost precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european.

Piața agroalimentară modernă care a fost amenajată de Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc în asociere cu o firmă. Piața, construită pe un teren de 2.000 de mp pus la dispoziţie de către administraţia locală pe locul fostei pieţe, este o investiție de 3 milioane de lei, fiind suportată de către agentul economic.

Spaţiile de la parter, 30 la număr, sunt destinate agenţilor economici şi producătorilor locali, fiind egali împărţite între ei. Productorii nu sunt nu numai din judeţ, ci şi din Moldova.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*