Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Accident cu trei răniți după ce o tânără fără permis, din Marginea, a ajuns cu mașina într-un gard din beton

masina-gardTrei persoane au fost rănite, luni, după ce o șoferiță de 19 ani din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un gard din beton.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a doi bărbați, unul de 26 de ani și celălalt de 30 de ani, ambii din comuna Frătăuții Vechi, pasageri în autoturism.
like-facebook
Din cauza leziunilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, însă, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind verificată în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu este posesoare de permis de conducere emis de autoritățile din România.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*