Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Flutur, Arșinel și Muraru, în cămașă „Hai în Bucovina”, la Târgul de toamnă

targ-de-toamna-hai-in-bucovina-14Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și invitații speciali la Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”: actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru, au purtat cămașă cu sloganul „Hai în Bucovina”, duminică, în ultima zi a manifestării.

Duminică a fost ziua când a fost prezentată „Cămara bucovineană” și au fost prezentate bunătățile care se găsesc la pensiunile din Bucovina în cadrul ofertelor turistice de Crăciun. Zonele din Mălini,Vama, zona Humorului, Fundu Moldovei cu oferta lor bogată au fost bine reprezentate la această ediție. Orașul Milișăuți, renumit pentru murături, nu a lipsit din oferta târgului.

Târgul a avut drept scop promovarea Bucovinei, expoziții cu vânzare a produselor adunate de pe câmp, produselor din carne și lactate dar și spectacole folclorice.Pe parcursul celor trei zile,vremea a fost frumoasă, atingând temperaturi și de 28 de grade așa că producătorii au putut să își vândă mărfurile iar vizitatorii să aleagă pentru camară cele mai calitative mărfuri.

Deocamdată, organizatorii nu au estimat un număr total al vizitatorilor însă cei mai mulți au fost în ultima zi.

Prețurile produselor din cadrul Târgului de toamnă însă au uimit majoritatea vizitatorilor. La preparatele din carne și lactate acestea au fost chiar și triplate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*