Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un tânăr a condus fără permis și nu a oprit la semnalul polițiștilor. A abandonat mașina și a dat bir cu fugiții

urmarire politieUn tânăr a condus fără permis și nu a oprit, sâmbătă, la semnalul polițiștilor. El  abandonat mașina și  a dat bir cu fugiții

În timp ce acţiona pe str. Grigore Alexandru Ghica, din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi-a continuat deplasarea în viteză, după care, a oprit brusc maşina și a fugit de la faţa locului.
like-facebook
În urma activităţilor operative și de cercetare derulate, conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Dărmăneşti.

Din interogarea bazelor de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul pe care l-a condus este neînmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*