Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Ce decizie au luat magistrații în privința bărbatului care a ucis un adolescent și a băgat în spital un altul

retinuti arestatBărbatul care în urmă cu câteva zile l-a ucis pe Iulian G., un adolescent de 15 ani din Fălticeni, și l-a rănit pe Alin G., fratele acestuia, a fost prins de polițiști, iar magistrații Tribunalului Suceava a decis arestarea preventivă a acetuia pentru 30 de zie. Este vorba despre Vasile Dochița, în vârstă de 76 de ani, un cioban care a încercat, astfel, să se răzbune pe Alin și Iulian pentru că au încercat să fure de la el.

El s-a luat la ceartă, sâmbătă, cu cei doi tineri, în momentul în care i-a văzut mergând la magazin, apoi a scos un briceag, l-a înjunghiat pe băiatul mai mic și l-a rănit pe celălalt.

like-facebook

„Inculpatul Dochița Vasile le-a aplicat celor doi minori lovituri cu obiectul menționat în zone vitale ale corpului, cauzându-le leziuni grave, care în scurt timp au condus la decesul minorului în vârstă de 15 ani și la vătămarea corporală gravă a fratelui său, în vârstă de 17 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale”, susțin procurorii.

Tribunalul a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru omor calificat.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bătrân de 76 de ani din Fălticeni, trimis pentru 14 ani după gratii. Vezi motivul! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*