Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Lista PNL Suceava pentru parlamentare. Cine se află pe poziții eligibile

pnlOrganizația județeană a PNL a decis ordinea candidaților suceveni pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Listele cu candidații propuși trebuie trimise la București până pe 12 octombrie, apoi urmează ca până pe 25 octombrie să fie validate de conducerea centrală a partidului.

like-facebookLa Senat, pe primul loc pe listă se află Dan Cadariu, iar pe locul secund actualul senator Steliana Miron, iar pe trei Radu Pentiuc, actualul consilier judetean.

La Camera Deputaților, pe primul loc se află deputatul Ioan Balan, urmat de primărița din Iacobeni, Angelica Fădor, apoi Bogdan Ghiorghiu, patronul de televiziune locală. Pe locul IV pe listă se află afaceristul Dumitru Mihalescul, urmat de actualul parlamentar Radu Surugiu și apoi Ovidiu Doroftei, fostul viceprimar al Sucevei.

Surprinzător este că pe listele aprobate de liberali nu se regăsesc deputații Sanda Maria Ardeleanu și Constantin Galan.

Nu vreau sa fiu roată de rezervă, vreau să rămân vertical. Eu nu am depus cerere pentru un nou mandat, însă știam de discuțiile ce s-au purtat legat de persoanele aflate pe locurile eligibile”, a declarat Galan.

Cel mai probabil, listele vor suferi modificări când vor ajunge la nivel central.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. mihai grigore - poet says:

    : blue :

    Răspunde
  2. Blue_s says:

    Mai degraba kkniu,decat blue,dar mai bine tac ,sa nu-l sperii pe Mihai Grigore-Poet,apoi ca nu cumva sa se razgandeasca Flutur si sa schimbe lista!
    Baga mare,domnu’ ghita!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*