Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

O asociere de firme a câștigat licitația pentru asfaltarea municipiului Suceava până în octombrie 2018

lunguO asociere de firme a câștigat licitația pentru asfaltarea municipiului Suceava până în octombrie 2018, după aproape un an și jumătate de contestații.

„Licitația a pornit în aprilie 2015, după un și jumătate de contestări, de anulări în instanță. Curtea de Apel avut ultimul cuvânt și a dat dreptate Primăriei Suceava”, a spus primarul Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferință de presă că licitația pentru stabilirea operatorului care va asfalta municipiul reședință a fost câștigată de asocierea Autotehnorom Șcheia- OPR Asfalt Timișoara.

„Este bine că avem un operator titular, în această vară am mers pe prelungire de contracte. Doi ani de zile nu vom mai avea treabă cu operatorul de asfaltare”, a precizat Ion Lungu.

like-facebookEste vorba despre un contract de 28 milioane lei, care urmează să fie semnat vineri. Edilul Sucevei susține că se vor face recepții parțiale și de predare la lucrările aflate în curs de finalizare, cum ar fi cele de pe bulevardul Gavril Tudoraș, de pe strada Ienceanu și de pe Aleea Nucului.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*