Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Crimă! Un adolescent de 15 ani a murit înjunghiat. Principalul suspect- fratele său (Update)

crima 1Doi frați, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, au fost atacați cu un cuțit, sâmbătă seară, pe o stradă din Fălticeni. Cel mai mic a murit în urma loviturii primite în zona inimii, iar cel de 17 ani a ajuns la spital cu mai multe tăieturi.

Iulian G., de 15 ani, și Alin G., de 17 ani, au mers, sâmbătă seară, la un magazin din apropierea locuinței lor. Pe drum cei doi s-au luat la ceartă și apoi la bătaie.

Alin G. a povestit polițiștilor că un individ necunoscut i-a atacat cu un cuțit, iar băiatul de 15 ani a căzut la pământ în urma loviturii primite.  Alin, deși avea și el răni de cuțit, a reușit fugit la o casă din apropiere, unde a cerut ajutor.

like-facebookImediat a fost chemată ambulanța, dar și Poliția ca să-l caute pe atacator. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salvata viața adolescentului de 15 ani, dar fratele său a primit îngrijiri medicale, apoi a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde a fost băgat direct în sala de operații.

Cei doi frați provin dintr-o familie cu o stare materială precară, mama lor fiind plecată la muncă în străinătate. Tatăl, în momentul producerii crimei, se afla acasă alături de frații lor mai mici.

Anchetatorii au scos a iveală, însă, că nu există o a treia persoană implicată, ci tânărul de 17 ani și-ar fi ucis fratele.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*