Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu opt victime. O mașină a intrat într-un SMURD (Update)

accident-smurd-1Un accident cu opt victime a avut loc, vineri după-amiază, în comuna Adâncata, satul Călugăreni, într-o zonă de pădure. O mașină a intrat într-un echipaj SMURD. La fața locului locului intervin patru ambulanțe.

Din primele informații, un echipaj SMURD care ducea o mamă și un copil de 12 ani mergea spre Suceava, iar la un moment dat autospeciala a fost izbită puternic de un autoturism Renault Clio în care se aflau patru persoane. Mașina era condusă de un șofer de 22 de ani, care a depășit o coloană de mașini, pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate și a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD

Col. Radu Țipișcă, șeful Serviciului de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, mergea spre acasă și s-a oprit la accident pentru a da primul ajutor răniților.

La spital au fost duși doi paramedici, dar și mama și copilul din SMURD. De asemenea, au fost transportați pentru îngrijiri medicale și cei 4 din mașină.

Cei doi paramedici care au ajuns la spital sunt Cristian Amariței și Alin Palievici, dar în autospeciala SMURD se mai afla și Marius Drăgoi, alături de mamă și copil, însă acesta nu a fost dus la spital.

În total, nouă persoane au fost implicate în accident, dar opt au fost rănite.

like-facebookPolițiștii au ajuns și ei la locul respectiv și fac cercetări. Ei urmează să se stabilească dacă autospeciala SMURD avea pornite semnalele acustice și luminoase pornite.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*