Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Șocant! Și-a obligat nepoata de 15 ani să întrețină cu el raporturi sexuale orale

arestatiUn bărbat în vârstă de 34 de ani, din Dolhasca, a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de viol. El a obligat-o pe nepoata sa, o fată de 15 ani, să întrețină raporturi sexuale orale cu el.

Potrivit anchetatorilor, pe 13 iulie, Roman Cristian, profitând de faptul că persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani se afla în autoturismul său, a condus autovehiculul într-un loc izolat unde, prin constrângere, a întreţinut un act sexual oral cu aceasta. Judecătoria Fălticeni a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

like-facebook„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi formularea propunerii de arestare preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*