Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Propuneri pentru Parlament în Comitetul Executiv al PNL Suceava

gheorghe fluturComitetul Executiv al PNL Suceava a luat în discuție posibili candidați la locuri eligible pentru scrutinul electoral la alegerile parlamentare din decembrie 2016. În cadrul ședinței au fost făcute propuneri pentru viitorii candidați la cele două camere ale Parlamentului: Senat și Camera Deputaților.

Totodată, conducerea organizației județene a PNL Suceava a solicitat președinților de filiale, parlamentarilor și responsabililor de zonă să treacă la strângerea de semnături. O decizie finală privind candidații pentru Senat și Camera Deputaților va fi luată la Consiliul Director al PNL care va avea loc pe 30 septembrie.

like-facebookPotrivit unor surse, la Senat este luat în discuție candidaturile senatorului, Steliana Miron, fostul vicepreședinte de CJ, Dan Cadariu și fost prefect al Sucevei și fost senator, Orest Onofrei. Steliana Miron a fost propusă să candideze pentru un nou mandat din partea viceprimarului Sucevei, Lucian Harșovschi și fostul viceprimar liberal, Ovidiu Doroftei.

Pentru Camera Deputaților lista se va deschide cu deputatul Ioan Bălan, urmat de primărița comunei Iacobeni, Angelica Fădor. Președintele organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur a propus ca pe liste „ar fi bine să fie și Bogdan Gheorghiu”, patronul unui post de televiziune.

Fostul primar al Fălticeniului, Vasile Tofan se află și el printre favoriții liberali pe lista pentru Camera Deputaților fiind propus de câtre primarul Sucevei, Ion Lungu. Deputatul PNL, Radu Surugiu ar ocupa poziția numărul V pe aceeași listă. Primarul din Siret, Adrian Popoiu, l-a propus pe fostul senator liberal, Tiberiu Adrian Prodan.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Broscoi_din_Broscăuţi says:

    Da’ de ce ar fi bine “sa fie si Bogdan Gheorghiu”? Pentru un neavizat sau pentru cineva care nu are de gand sa voteze lista PDL – vopsit ( ia uitati-va bine,vedeti vreun liberal pe-acolo??) este chiar amuzant,iata,astia fac pârtie pentru lista PSD,care nici ei nu gem de grija exigentelor unui electorat saturat de potlogarii ciclici ai fiecarui partid!
    Dar nici asa!
    Bogdan Gheorghiu a intrat in constiinta publica ca un troglodit care a pupat in kur la tv-ul lui neoprotestant şiruri de aspiranti la fotoliile parlamentare care mai de care mai boulean si cu studiile facute mai pe din dos ori cumparate ori cu dioplome primite prin ordin de zi pe unitate,sa fie acolo…
    Acuma a venit si randul său! Că cum sa lipseasca el de la niste alegeri in care catindatul nu are voie sa faca daruri pe fata dar poate sa apara toata ziua,danga-langa,la un tv de analfabeti ,in ie barbateasca bucovineana sau in mundir de silvicultor german,cu fruntea incretita,cu ochelarii pe nas ,recitand textele aducatoare de mari succesuri: am spus;am adus;am luat legatura cu;am cerut;anul acesta ,neaparat;oameni buni;alegatorii din zona de munte &de şes & de bahnă – precum si alte povestiri.
    Pentru ca el insusi,domnul acesta reputat ca ajuns in postura de domn prin accesiune imobiliara, sau prin efractie, sau prin escaladare sau profitand de neatentia vreunui pastor din Burdujeni,sau toate la un loc,ne arata care este culmea evolutiei la partidele portocalii: inainte de ultimele alegeri generale,cele din 2012,in care flutur intra in parlament pe usa din spate,la mila calculatorului,acest domn Gheorghiu ii lua un interviu doamnei Ardeleanu care,o fi ea cum o fi,dar stie sa scrie si sa citeasca,macar… Spre stupoarea distinsei doamne pioneresti,dumnelaui s-a dovedit ca nu stie nici macar sa citeasca,daramite sa desparta in silabe – in momentul in care dadea sa o laude si sa-i enumere titlurile si decoratiile doamnei ,ceva cu “Chevalier de la …” ( n-am scris numele intreg ca nu a mai apucat sa-l termine…) ,a luat-o pe aratura si a citit asa cum se scrie ,fara sa treaca insa,chiar si asa,de a doua silaba…
    Este ceva antologic,greu de reprodus,madam Ardeleanu dădea ochii peste cap precum batrâna ducesa care nu gaseste closetul,in timpul ce domnul Gheorhiu,viitor deputat,schingiuia decoratia doamnei ,ca sa scoata tot din ea,mama ei,astazi si maine!
    Logic,doamna Ardeleanu stă acuma pe tusa,doar sa o puna ministru la pioneri sau la muraturi,la vreo sinecura sinecurala,ca pe lista ,ma-ntelegi, cum o sa stea Bogdan Gheorghiu cu una care a primit decoratii de la statul francez,in alta limba,cu mai mult de doua silabe??? Sa-l facă de râs??
    Lasa ca este loc in parlament,la liberali! Ca nu este domnul Igaş ,cel cu bacalaureatu luat,ca tamplar,la 24 de ani,seful unei comisii responsabile cu relatia paralemntului cu UNESCO? Adica,nu s-ar gasi o comisie si pentru devotatul Gheorghiu? Ce daca este un bou,adica nu mai sunt boi in parlament?
    Dar si mai zemoasa este optiunea pentru madam Steliana Miron,alt liberal vestit,aceea care,inainte de a fi parlamentar liberal la liberalul Dan Diaconescu,cred ca era desfundatoare de chiuvete,fiind echipata corespunzator,cu o ventuza la purtator!Inteleg ca pe dumneaei a propus-o vehement specialistul in caini comunitar domnul Harsovschi,alt liberal reprezentant al sagetii sculate pe un fond vânăt!
    Toti,dar toti,neşte liberali incontestabili,in legatura cu care ar fi desuet sa mai spui ca se intorc bratienii in mormânt, deoarece s-ar transforma in morişti si s-ar face si prea mult corent…
    Iar deasupra tuturora/oastea sa si-o recunoasca/isi arunca pocitura/bulbucatii ochi de broasca..
    Broasca din heleşteu. Sau din hilişeu? Ca nu mai ştiu…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*