Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Ion Lungu va fi prezent, luna viitoare, la dezbaterea „Orașul meu în Europa noastră”

lungu si prefectulÎn perioada 3 – 4 octombrie la Palatul Parlamentului din București va avea loc dezbaterea „Oraşul meu în Europa noastră”. Vor participa primari din România, dar și din Europa, între care primarul din Sofia, viceprimarul din Bordeaux.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că a primit o invitație pentru a participa la această reuniune la invitația comisarulului european Corina Creţu. Discuțiile se vor axa pe gestionarea şi implementarea proiectelor europene pentru dezvoltare urbană.

like-facebook„Noi avem strategia de dezvoltare durabilă urbană care încă nu este pusă în practică pentru că vedem cum se mișcă fondurile europene. Sper ca în urma discuțiilor să cerem să se accelereze lansarea ghidurilor specifice de aplicare a fondurilor europene. Și ne interesează programele pe toate axele POR și, POIM. Mă onorează această invitație și sper să fie și ceva util în sensul să învățăm ceva și să se deblocheze cât mai repede aceste documente legate de fonduri europene și în mod special, ghidurilor specifice de accesare a proiectelor respective”, a spus Lungu.

Edilul Sucevei va mai fi prezent în perioada 1 2 octombrie la manifestările organizate cu prilejul „Zilelor Cernăuţiului”,  la Cernăuți-Ucraina.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Machiavelli says:

    Sa treaca prima data pe la un logoped, apoi pe la un profesor de limba romana si apoi urcati-l intr-un avion fara intoarcere. Eject!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*