Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Garsonieră cuprinsă de flăcări, într-un bloc din Suceava. Peste 20 de persoane au ieșit din cauza fumului

incendiu scara de bloc pompieriMilitarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, miercuri, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, dintr-un bloc de locuinţe, de pe strada Ion Neculce, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, ardeau mocnit mase plastice în interiorul garsonierei, cu degajări mari de fum dens şi negru, care a inundat atât locuinţa, cât şi casa scării. Înainte de sosirea militarilor, persoanele aflate în bloc s-au autoevacuat şi se aflau în siguranţă. Este vorba despre 20 de adulţi şi 3 copii.

like-facebookSalvatorii au pătruns în interior şi au lichidat incendiul, după care au ventilat natural zona.

Incendiul a fost lichidat la ora 11:11 şi au ars mase plastice de la un frigider şi circa 3 metri liniari din izolaţia unui cablu electric. De asemenea, fumul a degradat interiorul garsonierei pe o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată, de la frigider.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*