Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Șefa Secției de Neonatologie de la Spitalul Județean, schimbată din funcție

spitalȘefa Secției de Neonatologie de la Spitalul Județean Suceava, Dana Murariu, a fost schimbată din funcție. Conducerea Spitalului Județean Suceava susține că schimbarea din funcție nu s-a făcut ca urmare a scandalului  după ce trei copii nou născuți au murit după externarea din spital, ci pentru că i-a expirat contractul de administrare cu secția.

like-facebook„Contractul de administrare a secției a domanei Murariu a expirat în toamna aceasta. Așa cum știți fiecare medic șef de secție încheie un contract cu conducerea spitalului pe o durată de 3 ani iar la dumneai ca și la alți medici expiră. Doamnei Murariu nu i-a fost prelungit contractul de administrare, se organizează concurs iar până la organizarea concursului doctorul Filote Camelia este cea care asigură interimatul. Așa mi-a transmis conducerea spitalului”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, medicul Mihai Ardeleanu, care a precizat că până în prezent nu mai sunt situații în care contractul de administrare nu a fost prelungit.

Întrebat dacă schimarea din funcție sau neprelungirea contractului ar avea legătură cu infecțiile nosocomiale din această secție, purtătorul de cuvânt a spus că „evident că am adresat și eu această întrebare conducerii spitalului dar atât mi s-a transmis: pe motive de împlinirea unei anumite vârste în situații similare ar fi șefii de la Secțiile Urologie, Gastroenterologie și Medicină Internă”, a spus Ardeleanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*